flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про ухвалення рішення по справі № 509/905/22 за позовом Заступника керівника Одеської обласної прокуратури Раковича Максима в інтересах держави в особі органу місцевого самоврядування Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області

12 травня 2023, 13:08

Овідіопольський районний суд Одеської області відповідно до ч.3 ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» повідомляє Комаристого Олексія Петровича, остання відома адреса місця проживання за адресою: вул. Артема, 96, кв 72, м.Маріуполь, Донецької області, що за результатами розгляду цивільної справи № 509/905/22 за позовом Заступника керівника Одеської обласної прокуратури Раковича Максима в інтересах держави в особі органу місцевого самоврядування Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області до Машнук Хіра, Абрамової Євгенії Георгіївни, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору Комаристий Олексій Петрович, Міогло Микола Георгійович про витребування з чужого незаконного володіння земельної ділянки, 10.05.2023 року було ухвалено заочне рішення рішення.

Вебадреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою можна отримати інформацію щодо справи, та рішення суду  https://ovd.od.court.gov.ua/sud1521, з зазначенням номеру справи № 509/905/22.

 

Відповідно до ч.2 ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» з моменту розміщення такої інформації вважається, що особа отримала судове рішення.