flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 01 січня 2013 року розпочинає свою роботу Одеський обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

16 січня 2013, 10:57

ОГОЛОШЕННЯ

 

З 01 січня 2013 року розпочинає свою роботу Одеський обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Центр є територіальним відділенням Координаційного центру з надання правової допомоги та діє при Головному управлінні юстиції в Одеській області.

Основним завданням центру є створення рівних можливостей доступу осіб до правосуддя шляхом організації надання в Одеській області безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема забезпечення участі захисника при адміністративному затриманні та арешті, провадженні досудового слідства та розгляді кримінальної справи в суді.

Центр розташований за адресою: 65029, м. Одеса,                вул. Л.Толстого, 6. Єдиний телефонний номер системи безоплатної правовї допомоги 0-800-213-103 (у разі потреби залучення захисника (адвоката)). Функціонування єдиного телефонного номера передбачає переадресацію вхідного дзвінка до відповідного центру автоматично. У разі тимчасової не можливості прийняти відповідним центром телефонний дзвінок (лінії зв’язку тимчасово не доступні) система автоматично переадресує дзвінок до найближчого сусіднього центру. Дзвінок на номер 0-800-213-103 є безкоштовним для абонентів фіксованого зв’язку України. Для абонентів мобільного зв’язку дзвінок платний, і його вартість визначається тарифами відповідного оператора. Дзвінки не можливі з таксофонів та з-за кордону.

Локальний номер телефону, вхідний на який, як з фіксованих, так і з мобільних телефонів, здійснених у межах Одеського регіону автоматично надходять до Одеського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – 0891-20-00-74.

Індивідуальний номер факсу Одеського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги для прийняття вхідних факсимільних повідомлень – 0442480009-5211 (додаткові цифри).

Сайт Координаційного центру з надання правової допомоги, на якому розміщено інформацію про формування системи безоплатної вторинної правової допомоги та нормативно – правове забезпечення роботи центрів Legalaid.gov.ua.

Електронна адреса центру office.odesa@legalaid.gov.ua.

Центр буде знаходитись за вказаною адресою з 01.01.2013 року.

 

 

Голова суду                                                       О.Л.Чеботаренко