flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За розбещення неповнолітніх 7 років позбавлення волі – вирок Овідіопольського районного суду

12 червня 2019, 08:42

Днями Овідіопольський районний суд Одеської області розглянув кримінальне провадження у вчиненні злочину, передбаченого ст. 156 ч.2 (Розбещення неповнолітніх) і призначив покарання обвинуваченому С. у вигляді 7 (семи) років позбавлення волі з позбавленням права займати посади та займатись діяльністю, пов’язаною з вихованням неповнолітніх дітей на 3 (три) роки.

Строк відбування покарання рахувати з моменту затримання, а саме з 12.05.2018 року.

До набрання вироком законної сили запобіжних захід С. залишити у вигляді тримання під вартою.

Довідково: громадянин обвинувачується в тому, що 07 серпня 2017 року в період часу з 09: 30 год. до  10:00 год.,  Ст.,  знаходячись у будівлі літнього душу на території Овідіопольського району Одеської області, з метою здійснення розпусних дій, скориставшись тим, що власниця вказаного будинку Ск. була відсутня за місцем свого мешкання, достовірно знаючи про те, що її підопічна, Са. 2008 року народження, є малолітньою, в  присутності останньої оголив свій статевий орган і демонструючи його, намагався всовувати  Са. до рота, чим викликав фізичне розбещення малолітньої Са.

Обвинувачений Ст. свою вину не визнав, від надання показів відмовився. Не зважаючи не невизнання обвинуваченим своєї вини, його вина у скоєнні інкримінованого йому злочину повністю підтверджується дослідженими у судовому засіданні доказами.

 

Головуючий судя – Бочаров А.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/1862/18.

 

Прес-служба Овідіопольського районного суду Одеської області