flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному в розбещенні неповнолітніх обрано запобіжний захист у вигляді тримання під вартою

13 червня 2019, 14:28

Слідчим суддею Овідіопольського районного суду Одеської області розглянуто клопотання слідчого СВ Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області про застосування запобіжного заходу у вигляді триманні під вартою стосовно громадянина С., за ознаками скоєння кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх).

В ході досудового розслідування встановлено, що в період часу з 27.05.2019 року по 05.06.2019 року, неодноразово у денний час доби, С. знаходячись на березі річки Аккаржанка, з метою здійснення розпусних дій,спрямованих на задоволення ним своєї статевої пристрасті, та достовірно знаючи про те, що діти, які перебувають на річці є малолітніми, що не досягли 14-річного віку, вчиняв дії, які мають негативний вплив на морально-психологічний розвиток малолітніх осіб.

Cлідчий та прокурор клопотання підтримали. Підозрюваний та його захисник проти задоволення клопотання заперечували з підстав необґрунтованості підозри та недоведеністю вини та просили суд обрати відносно підозрюваного міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту.

Суд, вислухавши думки учасників процесу, дослідивши матеріали клопотання, матеріали кримінального провадження, ухвалив: в задоволенні клопотання захисника про обрання відносно С. міри запобіжного заходу у виді домашнього арешту – відмовити. Клопотання слідчого задовольнити. Застосувати у відношенні підозрюваного С. міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою в ДУ «Одеський слідчий ізолятор» строком до 01.15 год. 06.08.2019 року з правом внесення застави в розмірі 153680 грн.

 

Слідчий судя – Гандзій Д.М.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/2895/19.

 

 

Прес-служба Овідіопольського районного суду Одеської області